Terug

Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini trimmer - Scheren en Stylen

* Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden

    Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini Trimmer is ontworpen om het scheren en stylen van de bikinilijn gemakkelijk en nauwkeurig te maken. Met zijn veelzijdige functies biedt deze trimmer alles wat je nodig hebt voor een perfecte bikinilijn.

    € 24,95 € 14,99

    • Koop 3 voor €14,24 per stuk en bespaar 5% Sale 5%

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Voor 21:00 uur besteld* TooltipOp werkdagen besteld voor 21:00 uur = dezelfde dag nog verzonden. Wij hanteren meerdere levertijden, per product wordt aangeven wat de levertijd is.
    • €1,99 verzendkosten bij briefpost in NL
    • Achteraf betalen lekker makkelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    Placeholder8.6

    5066 beoordelingen

    “De goedkoopste scheermesjes.”

    Productomschrijving

    Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini trimmer - Scheren en Stylen

    Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini Trimmer - Scheren en Stylen

    De Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini Trimmer is ontworpen om het scheren en stylen van de bikinilijn gemakkelijk en nauwkeurig te maken. Met zijn veelzijdige functies biedt deze trimmer alles wat je nodig hebt voor een perfecte verzorging van je bikinilijn.

    Kenmerken:

    • 3-in-1 functionaliteit: Deze trimmer combineert drie functies in één apparaat: scheren, stylen en trimmen, waardoor je verschillende looks kunt creëren en je bikinilijn moeiteloos kunt verzorgen.

    • Scheerhoofd: Het scheerhoofd is uitgerust met scherpe mesjes voor een glad scheerresultaat, waardoor je huid zacht en glad aanvoelt.

    • Trimkam: De trimkam biedt verschillende trimlengtes, zodat je de lengte van je schaamhaar naar wens kunt aanpassen en kunt kiezen voor een korter of langer resultaat.

    • Precisie trimmer: De precisie trimmer aan de achterkant van het apparaat zorgt voor nauwkeurig stylen en bijwerken van de bikinilijn en het creëren van strakke lijnen en vormen.

    • Waterbestendig: Het apparaat is waterbestendig, waardoor je het veilig kunt gebruiken onder de douche of in bad voor extra gemak.

    • Draadloos: De trimmer werkt op batterijen en is draadloos, waardoor je hem overal kunt gebruiken zonder gedoe met snoeren.

    • Compact en draagbaar: Het compacte formaat van de trimmer maakt het gemakkelijk om hem mee te nemen op reis of onderweg, zodat je altijd en overal je bikinilijn kunt bijwerken.

    • Eenvoudig te reinigen: Het scheerhoofd en de trimkam zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken onder stromend water voor optimale hygiëne.

    Met de Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini Trimmer heb je alles wat je nodig hebt om je bikinilijn moeiteloos te scheren, stylen en trimmen voor een verzorgde en zelfverzekerde uitstraling, elke keer weer.

    Verzending en retour

    Verzending en retour

    Mag dit product retour? Ja, mits ongeopend.
    Bekijk alle voorwaarden m.b.t. retourneren hier

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini trimmer - Scheren en Stylen

      Wilkinson Sword Intuition Complete Bikini trimmer - Scheren en Stylen

      € 24,95 € 14,99

      Voordeligscheren.nl 4.5 / 5 - 3635 Reviews @ Trustpilot